De enige autoverzekering met
10 jaar garantie* op jouw Toyota

  • 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling
  • Jaarlijks € 30,- tot € 100,- korting op onderhoud
  • 24/7 pechhulp in Nederland
  • Alles over de voordelen

Bereken mijn premie:

Ik weet mijn kenteken niet
* Maximaal t/m het 10e jaar garantie (inclusief fabrieksgarantie), gerekend vanaf de datum van afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeToyota.nl, heb je als klant recht op de garantiedekking als je ieder jaar zorgt voor tijdig onderhoud. Bij occasions moet de onderhoudshistorie bij ons bekend zijn.
* Maximaal t/m het 10e jaar garantie (inclusief fabrieksgarantie), gerekend vanaf de datum van afgifte van het eerste kentekenbewijs. Lees meer.
Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJe Toyota.nl, heb je als klant recht op de garantiedekking als je ieder jaar zorgt voor tijdig onderhoud. Bij occasions moet de onderhoudshistorie bij ons bekend zijn.

Bereken je premie

Vul je kenteken in en bereken je premie in slechts 3 stappen

Ik weet mijn kenteken nietDe Toyota Aygo verzekering van VerzekerjeToyota.nl

Rijd jij in een Toyota Aygo en ben je op zoek naar een verzekering waarbij je je nooit zorgen hoeft te maken om onverwacht hoge rekeningen? Dan is de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeToyota.nl waar jij naar op zoek bent. Bij veel verzekeringsmaatschappijen ben je namelijk wel verzekerd tegen schade die je aan anderen toebrengt, maar niet als je door een technisch defect stil komt te staan. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeToyota.nl ben je dat wel. En meer.

Onze Allrisk autoverzekering is namelijk een uniek concept in Nederland. Naast de ‘standaard’ verzekering, waarbij je verzekerd bent tegen schade die ontstaat bij bijvoorbeeld een ongeval, bieden we je ook een garantie van maximaal 10 jaar. Dit betekent dat je dus óók verzekerd bent tegen defecte onderdelen. Daar komt dan ook nog eens bij dat we je het arbeidsloon, dat komt kijken bij de vervanging van dit onderdeel bij een garage, uit handen nemen. Geen onverwacht hoge rekeningen meer dus!

De voordelen van onze verzekering Toyota Aygo op een rijtje

De Toyota Aygo verzekering van VerzekerJeToyota.nl biedt je dus veel voordelen ten opzichte van andere verzekeringen. Autoverzekeringen kunnen soms nogal complex zijn en daarom proberen we de voordelen zo goed mogelijk voor je in kaart te brengen. Hieronder vind je een opsomming van de belangrijkste voordelen van onze Allrisk autoverzekering voor je Toyota Aygo:

  • Verzekerd voor schade toegebracht aan derden
  • Maximaal 10 jaar garantie (incl. fabrieksgarantie)
  • 100% vergoeding op arbeidsloon bij reparatie
  • Service pas voor korting op onderhoud en/of APK van je Toyota Aygo (in te leveren bij het autobedrijf waar jij de auto gekocht hebt)
  • 3 jaar nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling bij diefstal of total loss-verklaring
  • 24/7 Nederland pechhulpservice

Onze Allrisk autoverzekering (WA+ volledig casco) biedt je in verhouding tot het relatief lage maandelijkse bedrag, veruit de grootste voordelen. Uiteraard is het niet verplicht om te kiezen voor Allrisk. Wij bieden ook de reguliere WA (standaard dekking) en WA+ beperkt casco aan. Deze zijn qua maandbedrag goedkoper, maar bieden je ook een stuk minder voordelen.

Vragen omtrent onze Toyota Aygo verzekering?

Klik hier voor een uitgebreid en volledig overzicht van de voordelen van onze verzekering(en) voor de Toyota Aygo. Heb je enkele vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen-pagina voor antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

Klanten en partners aan het woord

Goed beoordeeld!
9,6
Peildatum 21-05-2024 op basis van 387 Google-reviews
Coba de Vries
Ik ben in oktober aangereden door iemand die bij actua verzekerd was. Schade gemeld bij eigen maatschappij. Het duurde een aantal weken voordat ik van mijn eigen maatschappij iets hoorde echter had ik binnen twee weken van actua al bericht dat zij de aansprakelijkheid erkenden. Helaas duurde het nog 2 maanden voor mijn Гigen maatschappij de schade naar mij overmaakt had. Conclusie...weg bij oude maatschappij en overgestapt naar actua.
Michel Autowinkelhorst
Zeer professioneel bedrijf met gekwalificeerd personeel. Wij verkopen heel graag hun verzekeringen met zeer goede voorwaarden en premies.

Snel naar…

Premie berekenen

Binnen een minuut je premie weten?

Bereken mijn premie

Schade melden

Lees meer over wat te doen bij schade.

Schade meld informatie

Direct Pechhulp

Pech? Hulp is dag en nacht bereikbaar.

Pechhulp informatie

Heb je een vraag?

Mail of bel ons gerust.

Onze contact gegevens